Faci Bani Pe Internet Cu Un Blog Fara Sa Cheltui Bani

Blog-ul sau weblog este pur si simplu un site cu actualizari frecvente pe un anumit subiect sau topic. Puteti scrie un comentariu, de revizuire, sugestie sau sfat cu privire la un subiect pe blog-ul dumneavoastra. Puteti, de asemenea, aduce resurse educationale si consiliere in cazul in care sunteti un expert intr-un anumit domeniu. De exemplu, daca blog-ul dvs. este despre masini sport. Puteti posta cele mai recente anunturi din sport, cum ar fi producatorii de automobile BMW, Ferrari si asa mai departe, discuta despre ultimele modele de masini sport si cele mai bune componente utilizate pentru producerea de masini sport.

Faci Bani Pe Net Blogger ImageBlogger.com permite oricui sa creeze un blog (nume domeniu gratuit si hosting), fara cunostinte tehnice. Crearea unui blog cu Blogger.com este usoara si puteti avea un blog publicat intr-o ora.

Exista mai multe modalitati prin care poti face bani cu un blog:

Deveniti Un Publisher Google AdSense

Faci Bani Pe Net Adsense ImaginePuteti sa va alaturati programului Google AdSense si incepe sa castigati un venit frumusel din publicitatea de pe blog-ul dumneavoastra. Nu este dificil sa infiintati o campanie AdSense deoarece Blogger.com vine cu un instrument AdSense si instructiuni pentru a va ajuta sa incepeti o campanie de AdSense. Acest lucru poate fi o mare sursa de venituri, desi, desigur, valoarea veniturilor la care va puteti astepta de la anunţurile dvs. AdSense va depinde de volumul de trafic (vizitatori) pe blog.

Vindeti Produsele Altor Persoane
Puteti sa promovezati programele dvs. de afiliat prin plasarea link-uri afiliate si bannere pe blog-ul dvs. si castiga un comision de fiecare data cand cineva face click printr-un link sau banner pe site-ul dvs. de comerciant si face o achizitie.

Vindeti Propriul Produs
Blog-ul poate fi folosit de asemenea pentru a promova si vinde propriile produse. Puteti scrie despre caracteristicile produselor dumneavoastra si beneficiile acestora pe blog.

Directionati Vizitatori Catre Blog

Pentru a face bani trebuie sa directionezi vizitatori sau trafic catre blog. Cu cat trimiteti mai mult trafic cu atat mai mari vor fi castigurile dvs. Exista mai multe modalitati de a obtine trafic gratuit pe blog. Iata cateva dintre acestea:

1) Prezentati blog-ul dvs. familiei si prietenilor dumneavoastra.
2) Puneti-va blog-ul dvs. in directoare web. Puteti gasi o lista de directoare de blog-uri intrand pe Google si introducand termenul de cautare "blog directories".
3) Scrieti un articol sau mai multe, cu un link la blog-ul dvs. si puneti-le in directoare de articole. Puteti gasi o lista de directoare de articole intrand pe Google si introducand termenul de cautare "directoare de articole".
4) Postati mesaje pe forumuri de comunitate cu un link la blog-ul dvs. plasat in semnatura fiecarui mesaj postat.

Exista si alte modalitati (gratuite sau platite) pentru a va face trafic pentru blog. Puteti gasi o multime de informatii gratuite si resurse despre promovarea unui blog in motoarele de cautare.



Posted in |

2 comments:

  1. Ionut Says:

    Recomand aici un video de 10 minute in limba romana despre o metoda , aplica corect si faci pentru inceput pana la 800$ pe saptamana (la inceput), dupa care inveti metoda care se aplica si poti face mult mai mult. Recomand sa vedeti acest video:
    http://www.thepiratetrader.ro/succes-aff052.html

  2. Anonymous Says:

    super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188