4 Pasi Esentiali Pentru Crearea Unui Website Pentru A Castiga Bani Pe Internet Cu AdSense

Construirea unui site web pentru a castiga venituri de publicitate Google AdSense a devenit un mod popular de a face bani pe internet in zilele noastre. Este mai usor de a castiga venituri AdSense fata de generarea de vanzari prin vanzarea de produse sau servicii online. Cu toate acestea, crearea unui astfel de site implica lucru, timp si bani inainte de a incepe sa castigati de la programul AdSense. Mai jos sunt pasii pentru crearea unui site de continut pentru a castiga venituri AdSense.

Pasul 1
Decideti continutul site-ul dumneavoastra. Puteti scrie pe un subiect de interes, hobby-uri sau din propria experienta. Puteti, de asemenea, aduce informatii cu caracter educational si sfaturi pe site-ul dumneavoastra daca sunteti expert intr-un anumit domeniu.

Pasul 2


Faci Bani Pe Net BlueVoda ImageFolositi un website builder pentru a crea site-ul dumneavoastra. Unul dintre cele mai usor de utilizat website buildere, care poate ajuta sa va construiti un site este cel oferit de Bluevoda.com. Website builder-ul Bluevoda permite utilizatorilor sa construiasca un site web fara cunostinte tehnice. Nu trebuie sa construiti site-ul dvs. de la zero. Cea mai eficienta modalitate este de a utiliza un template gratuit profesionist furnizat de website builder si apoi incepeti sa adaugati text si link-uri catre site-ul dumneavoastra. Puteti adauga unele grafice si imagini pentru a face site-ul sa arate mai frumos. Dupa terminarea proiectului site-ul dvs., urmatorul pas este sa inregistrezi un nume de domeniu si un cont de hosting pentru a publica site-ul dvs. pe Internet.

Pasul 3


Faci Bani Pe Net AdSense ImageAlaturati-va programului Google AdSense. Va dura, de obicei, mai multe zile pentru echipa Google AdSense sa examineze si sa aprobe site-ului. Daca

Google accepta cererea dumneavoastra, puteti insera codul AdSense pe site-ul dvs. pentru a genera venituri AdSense. Daca site-ul dvs. este respins de catre Google, nu iti face griji. Google va va aduce la cunostinta motivele de respingere. Puteti rezolva probleme si incerca din nou.

Pasul 4
Trebuie sa generati trafic directionat site-ului dvs. pentru a castiga venituri AdSense. Cu cat faceti mai mult trafic site-ului dvs. cu atat venti castiga mai mult. Mai jos sunt cateva dintre modalitatile care va pot ajuta sa generati trafic pentru site-ul dvs. intr-o perioada relativ scurta.

1) Utilizati Publicitatea Pay-per-click (PPC). Cele mai populare motoare de cautare PPC sunt Google si Yahoo. Google si Yahoo pot livra instant trafic site-ului dvs., dar este destul de costisitor pentru a face publicitate prin Google si Yahoo.


Faci Bani Pe Net Bidvertiser Image

Faci Bani Pe Net Clicksor ImageExista alte alternative ca Bidvertiser.com si


Clicksor.com care sunt mai ieftine daca doriti sa faceti publicitate.



2) Prezentati site-ul dvs. familiei si prietenilor dumneavoastra.

3) Scrieti un articol sau mai multe, cu un link la site-ul dvs. si puneti-le in directoare de articole. Puteti gasi o lista de directoare de articole intrand pe Google si introducand termenul de cautare "directoare de articole".


4) Postati mesaje pe forumuri de comunitate cu un link la site-ul dvs. plasat in semnatura fiecarui mesaj postat.



Posted in |

5 comments:

  1. gabello Says:

    buna ziua nu am avut niciodata si pt prima data mi-am facut si eu un site.L-am propus la googlw adesense dar a fost respins,insa din mesajul lor nu am inteles unde este gresit.As vrea sa stiu si eu concret ce trebuie schimbat.Daca ma puteti ajuta linkul este www.gabelloforall.page.tl.va multumesc

  2. Bucsa Emanuel Ioan Says:

    umm... site-ul pe care l-ati postat e o mare reclama. NU ARE DELOC CONTINUT. NU E RELEVANT. Care este tema principala a site-ului?

  3. Anonymous Says:

    Contul dvs. AdSense ar putea fi dezactivat din cauza activităţii nevalide

  4. Ionut Says:

    Recomand aici un video de 10 minute in limba romana despre o metoda , aplica corect si faci pentru inceput pana la 800$ pe saptamana (la inceput), dupa care inveti metoda care se aplica si poti face mult mai mult. Recomand sa vedeti acest video:
    http://www.thepiratetrader.ro/succes-aff052.html

  5. Blogger Says:

    If you are looking into making cash from your visitors with popup advertisments, you should embed one of the highest paying companies: Pop Ads.