Invata Sa Faci Bani Pe Internet - Ce Sa Vinzi pe eBay

Faci Bani Pe Net Ebay ImageExista mai mult de un milion de oameni care viziteaza eBay in fiecare zi. Aceşti oameni nu acceseaza eBay doar pentru a vizita, ei cauta ceva si sunt pregatiti sa cumpere atunci cand au gasit lucrurile pe care le cauta. Daca aveti ceva de vandut online, eBay, printre altele, este cel mai bun loc pentru a-ti vinde lucrurile. Puteti vinde aproape orice va imaginati pe eBay. Iata cateva sfaturi si idei care va pot ajuta sa incepeti sa castigati bani de la eBay.

Vindeti Produse De Inalta Cerere

Pentru a afla ce produse sunt „fierbinti” pe eBay, puteti studia primele rezultate google ale cautarii „ebay hot items”, rezultate care va pot ajuta sa decideti ce fel de articole fierbinti le puteti vinde. Dupa ce v-ati decis ce elemente sa vindeti, intrebarea evidenta ce rasare este „De unde pot cumpara aceste articole pentru revanzarea pe eBay”. Puteti cumpara stocuri de la angrosisti, dar, de obicei, trebuie sa comandati in cantitati bulk. Astfel, acestea va vor costa cateva sute de mii de dolari pentru inceput. O modalitate de a porni afacerea dumneavoastra eBay, cu un cost minim, este sa cadeti la intelegere cu `drop ship wholesalers`. Drop ship wholesalers va permit sa listati produsele lor spre vanzare pe eBay si alte site-uri de licitatie, fara plata in avans pentru stoc. Platiti wholesaler-ul numai cand un element este vandut iar comerciantul va trimite coletul clientului pe numele dvs. Nu trebuie sa pastrezi niciun inventar, ambalaje, cutii sau alte acte.

Vanzari De Tip „39000” Si „10 lei orice produs”

Puteti gasi produse ieftine pentru revanzarea pe eBay la firmele de tip „39000” sau „10 lei orice produs”. Aloca ceva timp pentru a face cumparaturi in aceste magazine pentru produsele pe care doriti sa le revindeti pe eBay.

Vindeti Produse Returnate

O alta modalitate de a obtine lucruri pentru a vinde pe eBay este sa cumperi un produs returnat de la magazine si retaileri. De obicei, comerciantii cu amanuntul nu vor revinde produse returnate, astfel ca trebuie sa faca ceva cu aceste produse. Puteti incerca sa abordati directorii magazinelor si sa le cereti sa va vanda unul dintre aceste produse la costuri reduse.

Targuri

Expozitiile sunt un alt mod de a gasi produse pentru revanzarea pe eBay. O multime de producatori se aduna la un loc sa caute reselleri. Puteti gasi expozitii intr-un anumit sector de activitate prin contactarea asociatiilor profesionale sau publicatii din anumite industrii.


Posted in |

11 comments:

  1. Unknown Says:

    Foarte utile informatiile postate de tine. Multumesc! O sa mai adaug cateva proiecte in portofoliu. Sa ai parte de un timp frumos si, venituri pasive cat mai mari!

  2. Anonymous Says:

    Deja nu e o surprisa sunt multi care cumpara, eu nu am avut nevoie de nimic din strainnatate.
    Stiu pe cineva care a cumparat niste medicamene si nu putea de pe ebay pentru ca nu
    trimit a folosit site-ul www.viaddress.com ca sa reuseasca. Nu stiu exact cum merge afacerea ca vanzator din romania

  3. vouch romania Says:

    Salut,
    Am lansat de curand un serviciu pe baza de cupoane de reduceri (gen kuponiada, zumzi etc) insa in momentul de fata am nevoie de cat mai multi membri (ofertele vor fi afisate incepand cu 15 februarie).
    Ofer 2 lei pentru fiecare membru adus din orasul Timisoara ( asta pentru ca in urmatoarele 4-6 luni majoritatea ofertelor vor fi pe timisoara) si 40 de bani pentru membri din restul tarii.

    Pe langa bonusul de recomandare, daca va inregistrati pana in 15 februarie, primiti timp de un an , cate 1 leu pentru fiecare comanda facuta de un membru direct (nivel 1) si 50 de bani pentru fiecare comanda facuta de un membru indirect (nivel 2).
    In plus, dupa ce voi posta ofertele pe site (15 februarie), pentru comenzile de minim 50 lei va inapoiez 3% din valoarea voucherului.
    Site ul se numeste Vouch.ro iar pentru intrebari puteti sa mi trimiteti oricand un mail pe vouchromania@yahoo.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Vouch.ro
    Pentru retragere trebuie sa aveti in cont minim 50 de lei iar platile le voi face in maxim 3 zile lucratoare de la momentul cererii de retragere.
    Va astept!

  4. Alex Marias Says:

    Celor care vand online si trimit colete Ramburs, le recomand Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, www.ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci multi de obicei accepta sa o plateasca ca sa fie scosi ....

    Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele...

  5. Ionut Says:

    Ai nevoie de bani? Nu astepta sa vina ei la tine! Vezi GRATIS un video de 10 minute cum sa faci bani.
    Intra acum pe site: http://www.thepiratetrader.ro/aff052.html

  6. Anonymous Says:

    super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

  7. Anonymous Says:

    NEW!!!
    Este in Beta Tester si de la 01.03 sau 13.04,va fi in prelansare.Cei inscrisi pana la 13 februarie a.c,vor avea niste privilegii in plus,deci nu ratati aceasta oportunitate.
    E un program care din veniturile obtinute transfera o parte la organizatii de caritate Se fac bani din actiuni simple; jocuri online, completare de oferte gratuite,invartire roata premii,diferite sarcini printre care si promovarea pt a fi cunoscut avand in vedere acumularea de fonduri pt caritate.
    Primiti 50 de centi pt fiecare sarcina executata de referalii directi si 25 de la referalii indirecti.
    Spre ex daca o persoana face actiunea de 10 ori/saptamana si refera 10 prieteni, care fac acelasi lucru,va castiga lunar de la referalii directi-$217 de la cei indirecti $1083 in total $1300.
    http://fundraisingwheel.com/devnew/affiliate/v9Xi

  8. Mr,Q Says:

    este vorba despre o platforma unde subt lansate pe piata diferite actiuni/share/pachete . cel mai mic share valoreaza 3$ si poate ajunge pana in 200$. eu m-am axat doar pe cele cu pret mic si un randament bun. am cumparat 1 actiune cu 3$ ce zilnic  imi aduce un dividende intre 0.12$-0.08$/zi momentan mi-am mai luat inca o actiune cu 3$ dar produce mai putin 0.08$/zi. https://online-stock-exchange.com/r/301179

  9. Unknown Says:

    Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

  10. Anonymous Says:

    Ești îndrăgostit 💕 de cineva și el/ea nu răspund gestului, frustrat din cauza unei despărțiri 💔 atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta . Meriți cea mai mare fericire🥳 și dragoste.
    Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare.
    aceasta este solutia
    dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2349046229159

  11. Anonymous Says:

    Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com