Bani Pe Internet Cu Clicksor.com

Bani Pe Internet Cu Clicksor ImageClicksor este o alternativa la Google Adsense. Daca preferati sa nu folositi Adsense sau nu mai folositi Adsense pe site-ul dvs., puteti sa va inscrieti pe Clicksor. Clicksor ofera webmasterilor posibilitatea de a castiga venituri, subliniind pur si simplu o selectie de text clickabila sau prin afisarea de bannere contextuale pe site-urile lor.

Plata minima oferita de Clicksor este mai joasa ( 20$ plata prin Paypal), comparativ cu AdSense si acestia sustin ca publisherii castiga 70% din ceea ce advertiserii platesc per click. Cu toate acestea, datorita retelei lor de advertiseri mai mici, plata per click si CTR-ul nu sunt asa mari ca la Google.


Puteti face mai mulţi bani decat cu AdSense daca va inscrieti in programul de afiliati al Clicksor. Ei platesc 10% comision pentru fiecare advertiser sau publisher care il aduceti. Comisionul este calculat zilnic, bazat pe media cheltuielilor advertiserului sau comisionul mediu zilnic castigat de publisher.


Posted in |

8 comments:

  1. Anonymous Says:

    Cred ca nu merita de pierdut timpul pe astfel de metode. Mai usor e sa mergem la casino online si incepem jocul. Nu irosim timpul in zadar ci din contra economisim si castigam mult mai mult.

  2. Anonymous Says:

    frumos dar exista mai multe metode de a face bani pe net, va prezint eu una mai usoara doar ca profitul no sa fie asa mare.
    Un site PTC(paid to click) foarte serios este http://www.clixsense.com/?4280449 puteti castiga din a 2-a sau a 3-a luna si cate 40$/luna doar intrand cate 2-3min pe cont in fiecare zi.
    http://www.clixsense.com/?4280449 este un site unde esti platit sa dai click pe toate reclamele care ti le ofera ei, pentru fiecare reclama o sa primesti o suna de bani, foarte mica desigur, dar cu timpul o sa primesti reclame mai multe si sumele vor creste.
    Daca doriti sa va inregistrati intrati pe linkul de mai jos si aveti in partea dreapta sus un chenar de unde puteti incepe inregistrarea.Nu trebuie sa aveti 18 ani oricine poate sa utilizeze acest site.
    http://www.clixsense.com/?4280449

  3. Unknown Says:



    PROBUX $1-$1000 PER MONTH & per daily ads $0.01

    Neobux $1-$1000 PER MONTH

    PRIZE GRID $10 clixsense

    Fusebuxmin.payout $4 & same with probux ads $0,01

    Zapbux min.payout $2

  4. Anonymous Says:

    Incearca Markey Glory.Nu este minciuna, chiar se pot face bani cu putina rabdare si perseverenta.Ai dovezi ale platilor catre concurenti doar cautand pe google.Dintre toate site-urile PTC (paid to click) Market Glory mi se pare a fi cel mai serios, in sensul in care eu chiar am folosit banii castigati.
    Daca esti interesat inregistreaza-te aici http://www.marketglory.com/strategygame/utzuutza
    Toate informatiile pe care vrei sa le stii despre acest joc le gasesti aici http://marketglory-ghid.blogspot.ro/
    Bafta! Te asteptam in comunitatea Market Glory, nu o sa iti para rau :)

  5. Ionut Says:

    Sistemul The Pirate Trader iti arata Absolut Gratuit cum sa faci bani online cu o metoda foarte simpla si legala. Intra acum pe site: http://www.thepiratetrader.ro/aff052.html

  6. Anonymous Says:

    super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

  7. Blogger Says:

    Are you looking to earn money from your websites/blogs with popunder advertisments?
    If so, did you ever use Pop Cash?

  8. Mr,Q Says:

    este vorba despre o platforma unde subt lansate pe piata diferite actiuni/share/pachete . cel mai mic share valoreaza 3$ si poate ajunge pana in 200$. eu m-am axat doar pe cele cu pret mic si un randament bun. am cumparat 1 actiune cu 3$ ce zilnic  imi aduce un dividende intre 0.12$-0.08$/zi momentan mi-am mai luat inca o actiune cu 3$ dar produce mai putin 0.08$/zi. https://online-stock-exchange.com/r/301179