Modalitati De A Face Bani Pe Internet

Iata cum puteti face bani pe internet:

Faceti Bani Pe Internet Cu Un Blog Gratuit

Blog-ul sau webblog-ul este un site cu actualizari continue pe un anumit subiect sau topic si ultimul mesaj va ramane primul pe pagina. De exemplu, daca blog-ul dvs. este despre motociclete. Puteti posta cele mai recente stiri si anunturi de la producatori de motociclete, discuta despre ultimele modele de motociclete si cele mai bune componente utilizate pentru productia de motociclete. Puteti crea un blog, absolut gratuit, inregistrandu-va pe blogger.com. Crearea unui blog cu Blogger.com este usoara, deoarece nu aveti nevoie de cunostinte tehnice si puteti avea blog-ul dvs. publicat in termen de o ora.

Exista mai multe modalitati de a face bani printr-un blog:

Pozitionati reclame generatoare de venituri pe blog-ul dvs.
Puteti sa va alaturati programului Google AdSense si incepeti sa castigati venituri din publicitate prin blog.

Vindeti Produsele Altor Persoane
Puteti sa promovati programele dvs. afiliat prin plasarea de link-uri afiliate si bannere pe blog-ul dvs. si castiga un comision ori de cate ori cineva face clic printr-un link sau banner pe site-ul dvs. de comerciant si cumpara un produs.

Vindeti Propriul Produs
Blog-ul poate fi de asemenea folosit pentru a promova si vinde produsele dumneavoastra. Puteti scrie despre caracteristicile produselor dumneavoastra si beneficiile lor pe blog.


Vindeti Produse sau Servicii Online

Aveti posibilitatea sa infiintati un magazin online care sa vanda o gama larga de produse. Cu toate acestea, va costa cateva mii de dolari pentru a deschide un magazin online. Un mod de a porni o afacere online cu un capital minim este sa cadeti la intelegere cu `drop ship wholesalers`. Deci, cum functioneaza drop ship wholesaling?

- Un distribuitor drop ship este o companie angro, care va livra un produs direct la client.
- Nu trebuie sa platiti pentru un produs decat daca acesta este vandut.
- Nu trebuie sa pastrati nici un inventar.
- Nu trebuie sa faceti colete si sa le expediati.
- Clientul tau iti plateste pretul de vanzare cu amanuntul pentru produs si dumneavoastra veti plati costul produsului distribuitorului. Diferenta reprezinta profitul dumneavoastra.

Sistemul de drop shipping face accesibila pornirea unei afaceri online pentru oricine, datorita beneficiilor pe care le ofera. EBay este cel mai bun loc pentru a incepe vanzarea produselor cu sistemul de drop shipping. O strategie pe care o puteti incerca este sa vindeti un produs similar cu cel pe care a atras mai multe oferte in eBay. De exemplu, presupunem ca aveti deschis un cont cu un drop ship wholesaler pe piata telefoanelor mobile si sunteti pregatit sa vindeti un telefon mobil pe eBay. Ati constatat faptul ca un telefon mobil Nokia 7500 a atras sapte oferte, astfel incat ceea ce puteti sa incercati este sa puneti spre vanzare un telefon similar cu cel mai mic pret posibil. Desigur, nu exista nici o garantie ca veti face vreun ban cu aceasta strategie. Exista multe idei pentru vanzari de tip licitatie pe Internet, care va pot ajuta sa faceti un venit constant din eBay.


Fii un Freelancer

Exista multe site-uri de locuri de munca freelance ce constau dintr-o lunga lista de contracte de munca de tip freelance. Aceste site-uri de locuri de munca freelance, ofera, de obicei, urmatoarele:

1) Locuri de munca in domeniul IT (web-design, Jawa, PHP, instalare script-uri, programare, design grafic si asa mai departe)
2) Job-uri de scriere si editare
3) Sprijin administrativ (data entry) si servicii de contabilitate.

Puteti sa va inregistrati pe mai multe site-uri de tip freelance si sa incepeti sa licitati pentru proiectele si contractele care vi se potrivesc. De asemenea, puteti face bani scriind articole si eseuri. Exista locuri si site-uri unde puteti vinde articole si eseuri pentru un pret intre 5-25 $ per articol. In plus, exista forumuri si bloguri care se ofera sa rasplateasca orice mesaj de post si articol pentru site-urile lor.


Fii un Afiliat

Afiliatul face bani pe internet prin vanzarea produselor altor oameni. Un afiliat castiga un comision ori de cate ori cineva trimis de el la site-ul comerciantului face o achizitie. Clickbank este unul dintre cele mai bune locuri unde puteti gasi un program de afiliere caruia sa va alaturati, deoarece este cel mai mare magazin online de ebook-uri si contine o gramada de negustori in cautare de oameni care sa le vanda cartile lor. Principala sarcina a afiliatului este de a promova si a face publicitate site-urile comerciantilor lor (prin link-uri de afiliat). O metoda de a promova un program de afiliat este publicitatea pe Google. Pentru a face publicitate pe Google va trebui mai intai sa deschideti un cont Google AdWords. Puteti incepe sa faceti publicitate pe Google imediat dupa achitarea taxei de activare cont. Costul dvs. de publicitate este calculat in plata-per-click (PPC) de baza. Aceasta inseamna ca Google va percepe taxa numai cand cineva face click pe anuntul dvs. text.


Sondaje Platite

Participand in sondaje platite online este o modalitate usoara de a face bani pe internet, deoarece nu aveti nevoie de aptitudini si cunostinte speciale pentru a finaliza un sondaj platit. Pentru a maximiza banii pe care ii puteti castiga, trebuie sa va inregistrati in cat mai multe companii si societati de cercetare ale pietei. Cu toate acestea nu va puteti astepta la o suma fixa pe care o puteti face lunar, deoarece nu se cunoaste data la care veti primi o invitatie in email pentru a lua parte la un asemenea sondaj. Astfel, nu este modul ideal de a face un salariu, ci doar o modalitate foarte buna de a face unele venituri suplimentare pentru plata facturilor lunare.


Posted in |

4 comments:

  1. Anonymous Says:

    "Vindeti Produse sau Servicii Online "

    Si cum se procedeaza cu factura? daca distribuitorul meu imi vinde telefonul cu 60$ eu il pun cu 70$ la vanzare pe ebay, factura este expediata de distribuitor odata cu telefonul la ce pret?la pretul vandut de mine sau de el?
    Nu inteleg acest lucru...daca ma poti ajuta iti raman recunoscator:P

  2. Ionut Says:

    Ai nevoie de bani? Nu astepta sa vina ei la tine! Vezi GRATIS
    un video de 10 minute cum sa faci bani.
    Intra acum pe site: http://www.thepiratetrader.ro/aff052.html

  3. Anonymous Says:

    super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

  4. Anonymous Says:

    Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com