Faci Bani Pe Internet Usor Cu HYIP-uri

High Yield Investment Program (HYIP) este un program de investitii pe care oricine se poate inscrie online si poate depune fonduri, in schimb, membrul va castiga o dobanda destul de mare intr-o perioada scurta de timp. Exista o multime de HYIP-uri pe Internet si majoritatea dintre ele sunt monitorizate indeaproape de site-uri si forumuri de rating HYIP.

HYIP-urile au planuri diferite de investitii. Dobanda si randamentul oferit de HYIP-uri variaza intre 0,3% si 100% zilnic, saptamanal sau lunar. Poti sa faci bani rapid si usor investind in HYIP-uri. Cu toate acestea, investitia intr-un HYIP implica un grad ridicat de risc. HYIP raman in general, online, oriunde intre o zi si 1 an jumate, deci, daca ai investit intr-un HYIP si acesta se inchide, este posibil sa pierzi tot sau o parte din capitalul initial. O strategie pe care o poti utiliza pentru a minimiza riscul investitiei este diversificarea investitiei tale in mai multe HYIP-uri in mod egal si sa lasi nici o dobanda in conturile de investitii ci retrage-o in contul tau de e-currency. HYIP-urile de rating inalt de pe site-urile ce le monitorizeaza au tendinta sa reziste mai mult decat cele de rating inferior sau cele noi.

Poti gasi HYIP-uri din acestea de pe site-urile ce monitorizeaza si evalueaza HYIP-uri.

Bani Pe Internet Usor HYIPinvestment ImageHYIPinvestment.com este unul dintre cele mai mari site-uri de rating HYIP ce monitorizeaza site-uri, ofera o lista lunga de HYIP-uri cu ultimele comentarii, evaluare si situatia platilor pe fiecare HYIP. Daca ai de gand sa te inregistrezi pe HYIP-uri, investeste numai suma pe care ti-o permiti sa o pierzi, deoarece nu iti sunt asigurate nici capitatul initial nici profitul. De asemenea, vei avea nevoie de un cont de e-currency in care vei depune fonduri si vei primi dobanzile. Mai jos sunt pasii care te pot ajuta sa iti incepi investitia in programele HYIP:

Pasul 1

Bani Pe Internet Usor HYIP LibertyReserve ImageDeschide un cont de e-currency. Liberty Reserve este unul dintre cele mai folosite e-currencies si e utilizat pe scara larga pentru investitii HYIP.
Deci, ai nevoie de un cont pe Liberty Reserve pentru a incepe sa investesti in HYIP-uri. Vei gasi instructiuni detaliate despre cum sa adaugi si sa se retragi fonduri la pe site-ul: http://www.libertyreserve.com


Pasul 2

Viziteaza HYIPinvestment.com si gaseste HYIP-urile care te intereseaza. Citeste comentariile si evaluarile fiecarui HYIP sa te asiguri ca acestea isi platesc membrii inainte de a depozita fonduri in programele ce le-ai selectat. Pentru a reduce riscul tau trebuie sa diversifici investitiile tale in mai multe HYIP-uri.

Pasul 3

Cele mai multe HYIP-uri platesc zilnic. Deci, trebuie sa te loghezi zilnic pentru a-ti retrage dobanzile in contul tau Liberty Reserve. Daca un site HYIP e jos, s-ar putea sa existe 2 posibilitati:

1) Se confrunta cu probleme tehnice, IT, sau probleme de securitate, si va fi online din nou mai tarziu.
2) Au inchis site-ul si iti pierdezi banii sau, mai rar, ii recuperezi.

Nu uita: o dobanda mare implica un nivel ridicat de risc. Deci, investeste doar suma pe care ti-o permiti să o pierzi.


Posted in |

7 comments:

  1. Ovidiu Says:

    Am auzit multe despre asa programe, cica poti face bani pe ele. Dupa parerea mea e o pierdere de timp, si e mult mai usor de castigat bani cu pariuri sportive, decat cu astfel de programe.

  2. successonthenet Says:

    Salut

    Sunt inscris intr-un program asemanator, insa este destul de transparent. Este in procent de 1.5 % profit pe zi, cu investitie minima de 20 de dolari in primele 2 luni deja produce un profit considerabil.
    Primele 2 luni sunt gratuite, trebuie postat un articol/reclama in fiecare zi

    detalii pe adresa http://successonthenet.zeekrewards.com

  3. Zsolt Says:

    http://successonthenet.zeekrewards.com

  4. Anonymous Says:

    Incearca Markey Glory.Nu este minciuna, chiar se pot face bani cu putina rabdare si perseverenta.Ai dovezi ale platilor catre concurenti doar cautand pe google.Dintre toate site-urile PTC (paid to click) Market Glory mi se pare a fi cel mai serios, in sensul in care eu chiar am folosit banii castigati.
    Daca esti interesat inregistreaza-te aici http://www.marketglory.com/strategygame/utzuutza
    Toate informatiile pe care vrei sa le stii despre acest joc le gasesti aici http://marketglory-ghid.blogspot.ro/
    Bafta! Te asteptam in comunitatea Market Glory, nu o sa iti para rau :)

  5. Ionut Says:

    Sistemul The Pirate Trader iti arata Absolut Gratuit cum sa faci bani online cu o metoda foarte simpla si legala. Intra acum pe site: http://www.thepiratetrader.ro/aff052.html

  6. Anonymous Says:

    super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

  7. Mr,Q Says:

    este vorba despre o platforma unde subt lansate pe piata diferite actiuni/share/pachete . cel mai mic share valoreaza 3$ si poate ajunge pana in 200$. eu m-am axat doar pe cele cu pret mic si un randament bun. am cumparat 1 actiune cu 3$ ce zilnic  imi aduce un dividende intre 0.12$-0.08$/zi momentan mi-am mai luat inca o actiune cu 3$ dar produce mai putin 0.08$/zi. https://online-stock-exchange.com/r/301179