Construirea unei afaceri online poate fi atat distractiva cat si gratuita

Exista nenumarate moduri prin care o persoana poate incepe sa faca bani pe internet, unele modalitati pot costa putin mai mult decat altele, dar in general sunt modalitati prin care poti face bani pe net, fara a investi nimic, doar timp in acest proces. Ah, si rabdare. Nu se poate construi o afacere online, fara rabdare.
Una dintre cele mai simple metode pe care le puteti utiliza pentru a incepe o afacere fara a cheltui bani este blogging-ul.

Genul de blogging despre care vorbesc presupune infiintarea de blog-uri gratuite, care ofera prezentari ale diferitelor produse de pe piata.

Deci, se pot face bani pe internet cu un blog? Desigur, ideea e sa gasesti modalitatea prin care sa il monetizezi:
Poate ca incerci sa vinzi ceva? Un serviciu sau un produs poate?
Asigurati-va ca structurati bine blog-ul dvs., astfel incat atunci cand un vizitator va vizualizeaza pagina, va fi impresionat de ceea ce aveti de oferit, deci, va fi mai inclinat pentru a face o achizitie. Treceti putin de cealalta parte a tejghelei si incercati sa va identificati cu clientul.
Cine este clientul dvs.? Spre ce tip de individ iti este directionat produsul? Este un produs sau serviciu exclusiv pentru barbati? Femei? Este pentru tineri sau pentru persoanele in varsta? Chiar trebuie sa intrati in capul cumparatorului dvs., pentru ca fara un cumparator, nu se fac bani, prin urmare, tot ce faceti cu adevarat este sa pierdeti vremea.
In sfarsit, aveti nevoie de mult trafic orientat. Tu trebuie sa va promovati site-ul dvs. / blog-ul in scopul de a fi gasit si sa generati vanzari. Cel mai simplu si mai ieftin mod de a face acest lucru este sa va inscrieti pe directoare web, asigurandu-va ca directoarele in cauza au un rank destul de bun in ceea ce priveste PR-ul.
Construirea unei afaceri online poate fi distractiva, daca alegeti sa vedeti activitatea in acest fel. Incercati sa priviti totul din perspectiva unui joc, decat a unui task si intrati in cursa pentru a castiga multe "puncte"!


Posted in |

4 comments:

  1. Alexandru Says:

    Bani online, heh, nu e usor dar nici tare greu. In special daca ne folisim de casino online atunci cu ceva strategii potrivite putem castiga foarte multi bani.

  2. Ionut Says:

    Sistemul The Pirate Trader iti arata Absolut Gratuit cum sa faci bani online cu o metoda foarte simpla si legala. Intra acum pe site: http://www.thepiratetrader.ro/aff052.html

  3. Anonymous Says:

    super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

  4. Mr,Q Says:

    este vorba despre o platforma unde subt lansate pe piata diferite actiuni/share/pachete . cel mai mic share valoreaza 3$ si poate ajunge pana in 200$. eu m-am axat doar pe cele cu pret mic si un randament bun. am cumparat 1 actiune cu 3$ ce zilnic  imi aduce un dividende intre 0.12$-0.08$/zi momentan mi-am mai luat inca o actiune cu 3$ dar produce mai putin 0.08$/zi. https://online-stock-exchange.com/r/301179