Bani Pe Internet Prin Programe De Afiliere: Ghid Cu Notiuni De Baza

Afiliatii fac bani directionand clienti catre paginile comerciantilor. Exista multe companii si webmasteri care ofera programe de afiliere pentru a promova vanzarile lor online. Cand va inscrieti pentru un program de afiliere, vi se va da un link cu un ID de afiliat unic care va fi folosit pentru a pune spre vanzare produsul. Cand cineva face o achizitie prin intermediul link-ul dvs. de afiliat, puteti face bani (castiga un comision de afiliat). Mai jos sunt pasii pentru a incepe o afacere de marketing ca afiliat:

Pasul 1 - Alaturati-va unui program de afiliere

Faci Bani Pe Net Clickbank Image Faci Bani Pe Net Click2Sell Image



Clickbank.com si Click2Sell.eu sunt doua dintre cele mai bune locuri pentru a gasi un program de afiliere care v-ar putea interesa, deoarece exista o gramada de vanzatori in cautare de oameni pentru a le promova ebook-urile si produsele lor informationale. Inainte de a va alatura unui program de afiliere, trebuie sa faceti un pic de cercetare. Aflati care sunt cele mai populare produse, rata de conversie a produselor si vizitati site-ul web al vanzatorului pentru a vedea daca continutul lor de de pagina este suficient de convingator pentru a genera vanzari. O rata de conversie de 5% este destul de buna. Aceasta inseamna ca pentru fiecare 100 de vizitatori pe site, 5 dintre acesti vizitatori vor cumpara produsul.

Pasul 2 - Promovati un program de afiliere prin intermediul unui website

Trebuie sa aveti un site web pentru a promova programele de afiliere. Crearea unui site nu este dificila in zilele noastre. Puteti utiliza un website builder simplu pentru a crea un site web cu cunostinte tehnice putine sau deloc. Pentru a afla mai multe despre cum creati un site cu un website builder, puteti merge la Google si introduceti termenul de cautare "website builder" pentru a gasi un site builder care este potrivit pentru dumneavoastra.

Pasul 3 – Decideti-va asupra continutului site-ului dvs.

Pe masura ce promovati ebook-uri, puteti scrie un comentariu despre fiecare ebook cu un link la site-ul de vanzari la fiecare ebook in parte. Daca nu doriti sa scrieti comentarii, puteti crea o lista de recomandare a produselor pe site-ul dvs. (de exemplu "Top 5 SEO Ebooks", "Top 3 MP3 music download" etc.)

Pasul 4 - Directionati trafic / vizitatori catre site-ul dvs.

Pentru a castiga un comision de afiliat trebuie sa directionati trafic catre site-ul dumneavoastra. Cu cat generati mai mult trafic catre website-ul dumneavoastra, cu atat creste probabilitatea ca veti genera mai multe vanzari. Exista mai multe modalitati de a directiona trafic catre site-ul dvs. intr-o perioada relativ scurta de timp (2 pana la 5 zile). Iata cateva metode:

Publicitate PPC (Pay-Per-Click)

Faci Bani Pe Net Adwords Logo ImagePuteti obtine foarte mult trafic orientat folosind publicitatea prin PPC.
Cele mai populare si eficiente programe de publicitate PPC sunt Google AdWords si Yahoo Search Marketing. Deci, cum functioneaza programul de publicitate PPC? Programele de publicitate PPC va permit sa licitati pentru clasamentele de top pe cuvinte-cheie la alegere. Atunci cand cineva introduce un termen de cautare care se potriveste cu cuvantul cheie in motorul de cautare PPC si apasa pe butonul de cautare, anuntul dvs. va aparea pe bara laterala a paginii cu rezultate de cautare. In cazul in care vizitatorul face click pe anuntul dvs. pe site-ul dvs., veti fi taxat pe suma licitata de dvs. Pentru a afla mai multe despre publicitatea PPC, va rugam sa dati click aici.

Marketing Prin Articole
Scriind un articol legat de produsele dvs. de afiliat cu un link catre site-ul dvs. in caseta de resurse ale articolului si pulicand acest articol in mai multe directoare de articole va poate aduce mult trafic gratuit directionat site-ului dvs. Pentru a obtine si mai mult trafic orientat in mod continuu, trebuie sa scrieti mai multe articole. Incercati sa publicati un nou articol in fiecare saptamana. Facand acest lucru timp de un an poate aduce extrem de mult trafic gratuit catre site-ul dumneavoastra.

Postati Mesaje Pe Forumuri
O alta modalitate de a obtine trafic gratuit este prin postarea de mesaje pe forumuri, cu un link catre site-ul dvs. pe care il puteti plasa la semnatura dumneavoastra. O tehnica eficienta este:

1) Faceti o cautare pe Google pentru a gasi forumuri si comunitati care sunt corelate cu tema produselor dvs. de afiliat si sa incercati sa va inregistrati pe cat mai multe forum-uri cu putinta.

2) Asigurati-va ca fiecare dintre profilele dvs. de pe forumuri este editat pentru a include link-ul site-ul dvs. la optiunea de semnatura.

3) Petreceti cateva ore pe fiecare dintre aceste forumuri. Puteti pune intrebari si posta raspunsuri informative la intrebarile altor persoane pentru a construi un nivel mai ridicat de incredere. Cu cat va cresteti credibilitatea pe un forum, cu atat este mai probabil ca userii forumului vor da click pe linkul dumneavoastra.


Posted in |

2 comments:

  1. Ionut Says:

    Recomand aici un video de 10 minute in limba romana despre o metoda , aplica corect si faci pentru inceput pana la 800$ pe saptamana (la inceput), dupa care inveti metoda care se aplica si poti face mult mai mult. Recomand sa vedeti acest video:
    http://www.thepiratetrader.ro/succes-aff052.html

  2. Anonymous Says:

    super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188