Faci Bani Online – 7 Metode Utile

1. Google AdSense

Devine tot mai populara metoda prin care oamenii fac bani online cu AdSense prin intermediul unui site web. Crearea unui site web pentru AdSense nu este dificila, deoarece exista un numar ridicat de website builders ce permite oamenilor sa construiasca site-uri web, fara cunostinte de programare si alte tehnicalitati. Pentru a genera venituri Adsense, din site-ul dvs. aveti nevoie de vizitatori. Cu cat site-ul dumneavoastra este mai vizitat, cu atat veti castiga mai mult din AdSense.



2. Afacerea eBay


Aveti o multime de lucruri vechi sau de care vreti sa scapati? De ce nu le vindeti pe eBay si faceti niste bani in plus. Daca doriti sa faceti un profit mai mare prin vanzarea unei game largi de produse, aici puteti gasi produse pentru revanzarea de pe eBay:

  • Cumparati produse de la angrosisti.
  • Lucrati cu un dropship wholesaler.



3. Asistenta Virtuala


Daca va place sa lucrati de la domiciliu, puteti deveni un asistent virtual. Puteti munci la domiciliu ca asistent virtual pentru o companie sau o afacere. Sarcinile de asistenta virtuala pot include data entry, lucrari administrative, contabilitate, manipularea anchetelor clientilor, emiterea facturilor si multe altele. Ca asistent virtual sunteti platit, de obicei, oriunde intre 5 dolari si 50 de dolari pe ora.



4. Blog


Blog-ul este adesea folosit ca jurnal personal. Puteti scrie absolut orice pentru blog-ul dvs., atata timp cat continutul este legal si etic. Deci, cum poti sa faci bani cu un blog? Mai jos sunt câteva dintre aceste moduri:

  • Vindeti produsele dvs. proprii folosind un blog
  • Promovati programe de afiliere pe blogul dumneavoastra
  • Gazduiti reclame Google si castigati bani online cu AdSense

Succesul dumneavoastra va depinde de popularitatea blog-ului. Cu cat aveti mai multi cititori, cu atat veti face mai multi bani.



5. Affiliate Marketing


Ca afiliat faci bani prin vanzarea produselor altor oameni. Pentru a genera vanzari, aveti nevoie de potentiali cumparatori pe site-ul dvs. de comerciant. Exista mai multe metode care le puteti utiliza pentru a trimite potentialii cumparatori la site-ul dvs. comercial:

  • Deschideti un cont Google AdWords pentru a face publicitate pe Google.
  • Creati o lista opt-in de abonat prin intermediul unui site web sau blog si promovati-va produsele dvs de afiliat subscriberilor.
  • Marketing prin articole.



6. Faci Bani Online Completand Oferte


Aveti nevoie de o modalitate usoara de a face bani online? Alaturati-va site-urilor care va platesc pentru a completa oferte si incepeti sa castigati bani prin completarea de oferte ale companiilor si construirea unui downline puternic.



7. Forex Trading


Tranzactionarea de valute poate fi interesanta. Exista multe instrumente tehnice pe care le puteti utiliza pentru a forma propriul sistem de comercializare si propria strategie. Puteti obtine un profit mare luna de luna, daca tehnicile de tranzactionare anticipa in mod constant fluctuatiile pietei cu acuratete. Cu toate acestea, investitiile valutare implica un grad ridicat de risc. Deci, nu oricine este potrivit pentru acest domeniu. Cand tranzactionati valute, trebuie sa investiti doar suma pe care va permiteti sa o pierdeti.



Posted in | 27 comments

Instrumentul Care Te Ajuta Sa Faci Bani Online – Website Builder-ul

Ca sa faci bani online, ai nevoie, de obicei, de un website . Daca planuiti sa generati profit online cu un site si sunteti pregatit pentru a cheltui cateva sute de euro pentru a angaja un web designer care sa iti faca site-ul, iata o veste buna: nu trebuie sa platiti pentru a obtine un nou site web. Mai jos este banner-ul prin care puteti descarca si instala un website builder offline:


Bani Online Bluevoda Image
Il puteti utiliza pentru a construi orice fel de site-uri web (site-uri pentru AdSense sau promovarea de programe afiliat), cu putine sau fara cunostinte tehnice. Nu trebuie sa porniti de la zero, daca nu aceasta. Ideea este de a selecta un template gata de utilizat si sa adaugati toate elementele de continut ale dvs., imaginile si link-urile. Cum ramane cu optimizarea pentru motoarele de cautare? Multe dintre site-urile care se afla pe prima pagina de rezutate la motoarele de cautare au fost construite cu acest builder, deci este un builder inteligent ce creaza site-uri SEO-friendly.

Pentru a va familiariza cu website builder-ul, trebuie sa petreceti ceva timp sa vizionati tutorialele lor video scurte. De asemenea, incercati sa faceti putina practica cu website builder-ul inainte de a va proiecta site-ul dumneavoastra. Website builder-ul va permite sa construiti multe site-uri absolut gratuit. Trebuie doar sa platiti pentru un pret rezonabil pentru a achizitiona un nume de domeniu si un pachet de web hosting, atunci cand decideti sa publicati site-ul pe Internet.



Succes!



Posted in | 14 comments

Cum Sa Porniti O Afacere Online Repede Si Usor?

Cea mai rapida si mai usoara cale pentru a porni o afacere online este sa cumperati un site web la cheie. Un site web la cheie este un site care este gata pentru a genera vanzari si sa produca bani online. Site-ul este complet functional si dotat cu tot ce ai nevoie.

De unde puteti cumpara un site web la cheie?

Exista multe companii care ofera un site web la cheie. Aceste companii sunt, in general, furnizorii de servicii de web hosting. Puteti avea propria afacere de webhosting alaturandu-va unui program de reseller a unei companii de web hosting deja existente. Multe dintre programele de reseller sunt, de obicei, gratuite si va permit sa va stabiliti propriul pret pentru fiecare produs selectat pentru revanzare. Pentru a cauta un program de reseller a unei companii de web hosting, puteti sa intrati pe Google si introduceti termenul de cautare "web hosting reseller program".

Daca o afacere de web hosting nu va tenteaza, puteti sa va deschideti propriul magazin online. Poti cumpara un magazin online pentru mai putin de 100 dolari. Acestea va permit sa alegeti dintre 3.500 de articole cu nume de marca, cum ar fi Sony, Xbox, Panasonic si multe altele pentru revanzarea pe magazinul dvs. fara a plati in avans pentru stoc. Furnizorul se va ocupa, de asemenea, de ambalare si de livrare pentru tine.

Daca sunteti interesat doar de a porni o afacere de affiliate marketing, atunci Pluginprofitsite.com va poate oferi solutia ideala. Site-ul va recomanda sa va alaturati la o serie de programe populare de afiliere. Dupa ce v-ati alaturat programelor lor de afiliere recomandate, proprietarul Pluginprofitsite va crea un site profesional de e-commerce pentru tine pentru a promova toate programele de afiliat la care v-ati inscris. Sa intretineti un astfel de site nu este intotdeauna ieftin; trebuie sa platiti aproximativ 50 de dolari pe luna pentru hosting-ul site-ului dvs.

Pentru a genera vanzari, trebuie sa directionati vizitatori / trafic pentru site-ul dumneavoastra. Mai mult trafic, inseamna mai multi bani online. Iata cateva dintre tehnicile care le puteti utiliza pentru a genera trafic pentru site-ul dvs.:


Publicitate PPC (Pay-Per-Click) Bani Pe Net Adwords Image

Programele de publicitate PPC ofera o oportunitate pentru advertiseri sa isi promoveze site-urile lor licitand pentru afisarile din top in motoarele de cautare pe cuvintele cheie alese de ei. Publicitatea PPC poate aduce trafic instant site-ului dvs., dar poate costa destul de mult daca nu o folositi in mod intelept. Aici aveti un link pentru a descarca un ebook gratuit care va va invata cum sa utilizati publicitatea PPC in mod eficient pentru afacerea dvs. online:

http://www.googleadwordsmadeeasy.com



Search Engine Optimization
Motoarele de cautare pot sa va aduca extrem de mult traficBani Pe Net SeoElite Image orientat gratuit pe termen lung in cazul in care site-ul dvs. este in topul rezultatelor. Pentru a fi in top, SEO este o necesitate. Search Engine Optimization presupune optimizarea paginilor dvs. pentru cuvintele cheie vizate si cresterea numarului de link-uri catre site-ul dumneavoastra. Implica destul de mult timp si efort, de obicei, sa aplicati cu succes SEO. Aici aveti un link pentru a va inscrie la un tutorial de Search Engine Optimization:

http://www.seoelite.com


Postati Mesaje Pe Forumuri
Puteti gasi forumuri de comunitate pe nisa dvs. la motoarele de cautare, precum Google si Yahoo si sa va inregistrati pe cateva dintre acestea. Dupa inregistrare, puteti adauga un link catre site-ul dvs. in semnatura dvs. prin accesarea panoului de control al fiecarui forum. Puteti incepe sa postati mesaje odata ce ati adaugat link-ul. Cu cat postati mai mult, cu atat mai multi oameni vor citi mesajele dumneavoastra si, astfel, este cu mult mai probabil ca acestia sa dea click pe link-ul site-ului dvs.


Marketing Prin Articole
Scriind articole si publicandu-le in directoare de articole este un alt mod de a genera trafic gratuit catre site-ul dumneavoastra. Va veti promova afacerea dvs. in caseta de resurse a articolului dumneavoastră. Articolele dumneavoastra pot aduce mii de vizitatori catre site in termen de cateva saptamani, daca continutul acestora este impresionant.



Posted in | 7 comments

Solutie Instant Cu Care Faci Bani Online Cu Google AdSense

Faci Bani Online Cu Google AdSense Template Image
Cody Moya a lansat un site cu membership platit ce ofera sute de template-uri AdSense cu continuturi fresh, care sunt gata pentru upload pe webhost si publicat pe Internet pentru a incepe sa castigati bani online cu Adsense.

Puteti face in scurt timp venituri cu AdSense prin publicarea unui numar de site-uri in diferite categorii si sa directionati trafic la fiecare dintre ele. Daca fiecare site iti face un dolar in medie si aveti 10 site-uri, aceasta inseamna 10 $ pe zi si 300 dolari pe luna. Nu-i rau deloc!

Pe termen lung, va sugerez sa faceti unele modificari si personalizari la template-uri si sa adaugati, de asemenea, articolele proprii la site-uri pentru a evita sa fiti vazut ca site duplicat de catre motoarele de cautare si pentru a creste pozitia site-ului dvs..

Exista 3 tipuri de membership platit, calitatea produsului primit fiind direct proportionala cu pretul acestuia. Astfel, la membershipul cel mai bun, de 97$/luna, veti primi, pe langa pachetul standard de template-uri si o multime de bonusuri gratuite, care va contribui la cresterea castigului dvs. AdSense.


Posted in | 6 comments

Construirea unei afaceri online poate fi atat distractiva cat si gratuita

Exista nenumarate moduri prin care o persoana poate incepe sa faca bani pe internet, unele modalitati pot costa putin mai mult decat altele, dar in general sunt modalitati prin care poti face bani pe net, fara a investi nimic, doar timp in acest proces. Ah, si rabdare. Nu se poate construi o afacere online, fara rabdare.
Una dintre cele mai simple metode pe care le puteti utiliza pentru a incepe o afacere fara a cheltui bani este blogging-ul.

Genul de blogging despre care vorbesc presupune infiintarea de blog-uri gratuite, care ofera prezentari ale diferitelor produse de pe piata.

Deci, se pot face bani pe internet cu un blog? Desigur, ideea e sa gasesti modalitatea prin care sa il monetizezi:
Poate ca incerci sa vinzi ceva? Un serviciu sau un produs poate?
Asigurati-va ca structurati bine blog-ul dvs., astfel incat atunci cand un vizitator va vizualizeaza pagina, va fi impresionat de ceea ce aveti de oferit, deci, va fi mai inclinat pentru a face o achizitie. Treceti putin de cealalta parte a tejghelei si incercati sa va identificati cu clientul.
Cine este clientul dvs.? Spre ce tip de individ iti este directionat produsul? Este un produs sau serviciu exclusiv pentru barbati? Femei? Este pentru tineri sau pentru persoanele in varsta? Chiar trebuie sa intrati in capul cumparatorului dvs., pentru ca fara un cumparator, nu se fac bani, prin urmare, tot ce faceti cu adevarat este sa pierdeti vremea.
In sfarsit, aveti nevoie de mult trafic orientat. Tu trebuie sa va promovati site-ul dvs. / blog-ul in scopul de a fi gasit si sa generati vanzari. Cel mai simplu si mai ieftin mod de a face acest lucru este sa va inscrieti pe directoare web, asigurandu-va ca directoarele in cauza au un rank destul de bun in ceea ce priveste PR-ul.
Construirea unei afaceri online poate fi distractiva, daca alegeti sa vedeti activitatea in acest fel. Incercati sa priviti totul din perspectiva unui joc, decat a unui task si intrati in cursa pentru a castiga multe "puncte"!


Posted in | 4 comments

Bani Pe Internet Cu Clicksor.com

Bani Pe Internet Cu Clicksor ImageClicksor este o alternativa la Google Adsense. Daca preferati sa nu folositi Adsense sau nu mai folositi Adsense pe site-ul dvs., puteti sa va inscrieti pe Clicksor. Clicksor ofera webmasterilor posibilitatea de a castiga venituri, subliniind pur si simplu o selectie de text clickabila sau prin afisarea de bannere contextuale pe site-urile lor.

Plata minima oferita de Clicksor este mai joasa ( 20$ plata prin Paypal), comparativ cu AdSense si acestia sustin ca publisherii castiga 70% din ceea ce advertiserii platesc per click. Cu toate acestea, datorita retelei lor de advertiseri mai mici, plata per click si CTR-ul nu sunt asa mari ca la Google.


Puteti face mai mulţi bani decat cu AdSense daca va inscrieti in programul de afiliati al Clicksor. Ei platesc 10% comision pentru fiecare advertiser sau publisher care il aduceti. Comisionul este calculat zilnic, bazat pe media cheltuielilor advertiserului sau comisionul mediu zilnic castigat de publisher.


Posted in | 8 comments

Ebook Gratuit Care Te Ajuta Sa Incepi Sa Faci Bani Pe Internet

 Faci Bani Pe Internet Dotcomology Image

Nu e nevoie sa cumparati ebook-uri despre Internet Marketing pentru a va ajuta sa incepeti o afacere online. Iata un ebook gratuit "Dotcomology - The Science of Making Money Online", pe care o puteti descarca. Acest ebook este scris de Stone Evans, un individ ce are propria afacere acasa. Ea spune tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a incepe sa faceti bani pe internet. Veti invata:

  • Cum sa faci un site e-commerce de la zero.
  • Cum sa structurati site-ul dvs., astfel incat acesta devine atractiv, interesant, interactiv.
  • Descoperiti care sunt afacerile ce au succes si de ce.
  • Publicitate PPC si tehnici de SEO pentru a obtine un PR mare pentru site-ul dvs. care va va aduce trafic gratuit zi de zi.
  • Cum sa incepeti propriul program de afiliat, care va poate ajuta sa faceti mai multi bani.
  • Cum sa construiti o lista gigant de opt-in mail si sa profitati dupa aceasta.
  • Cum sa lansati un blog absolut gratuit si sa faceti bani usor pur si simplu prin blogging.
  • Si multe altele

De asemenea, cartea va spune unde sa gasiti instrumente gratuite care sunt utile pentru site-ul dvs. si afaceri.



Posted in | 2 comments

Faci Bani Pe Internet Usor Cu HYIP-uri

High Yield Investment Program (HYIP) este un program de investitii pe care oricine se poate inscrie online si poate depune fonduri, in schimb, membrul va castiga o dobanda destul de mare intr-o perioada scurta de timp. Exista o multime de HYIP-uri pe Internet si majoritatea dintre ele sunt monitorizate indeaproape de site-uri si forumuri de rating HYIP.

HYIP-urile au planuri diferite de investitii. Dobanda si randamentul oferit de HYIP-uri variaza intre 0,3% si 100% zilnic, saptamanal sau lunar. Poti sa faci bani rapid si usor investind in HYIP-uri. Cu toate acestea, investitia intr-un HYIP implica un grad ridicat de risc. HYIP raman in general, online, oriunde intre o zi si 1 an jumate, deci, daca ai investit intr-un HYIP si acesta se inchide, este posibil sa pierzi tot sau o parte din capitalul initial. O strategie pe care o poti utiliza pentru a minimiza riscul investitiei este diversificarea investitiei tale in mai multe HYIP-uri in mod egal si sa lasi nici o dobanda in conturile de investitii ci retrage-o in contul tau de e-currency. HYIP-urile de rating inalt de pe site-urile ce le monitorizeaza au tendinta sa reziste mai mult decat cele de rating inferior sau cele noi.

Poti gasi HYIP-uri din acestea de pe site-urile ce monitorizeaza si evalueaza HYIP-uri.

Bani Pe Internet Usor HYIPinvestment ImageHYIPinvestment.com este unul dintre cele mai mari site-uri de rating HYIP ce monitorizeaza site-uri, ofera o lista lunga de HYIP-uri cu ultimele comentarii, evaluare si situatia platilor pe fiecare HYIP. Daca ai de gand sa te inregistrezi pe HYIP-uri, investeste numai suma pe care ti-o permiti sa o pierzi, deoarece nu iti sunt asigurate nici capitatul initial nici profitul. De asemenea, vei avea nevoie de un cont de e-currency in care vei depune fonduri si vei primi dobanzile. Mai jos sunt pasii care te pot ajuta sa iti incepi investitia in programele HYIP:

Pasul 1

Bani Pe Internet Usor HYIP LibertyReserve ImageDeschide un cont de e-currency. Liberty Reserve este unul dintre cele mai folosite e-currencies si e utilizat pe scara larga pentru investitii HYIP.
Deci, ai nevoie de un cont pe Liberty Reserve pentru a incepe sa investesti in HYIP-uri. Vei gasi instructiuni detaliate despre cum sa adaugi si sa se retragi fonduri la pe site-ul: http://www.libertyreserve.com


Pasul 2

Viziteaza HYIPinvestment.com si gaseste HYIP-urile care te intereseaza. Citeste comentariile si evaluarile fiecarui HYIP sa te asiguri ca acestea isi platesc membrii inainte de a depozita fonduri in programele ce le-ai selectat. Pentru a reduce riscul tau trebuie sa diversifici investitiile tale in mai multe HYIP-uri.

Pasul 3

Cele mai multe HYIP-uri platesc zilnic. Deci, trebuie sa te loghezi zilnic pentru a-ti retrage dobanzile in contul tau Liberty Reserve. Daca un site HYIP e jos, s-ar putea sa existe 2 posibilitati:

1) Se confrunta cu probleme tehnice, IT, sau probleme de securitate, si va fi online din nou mai tarziu.
2) Au inchis site-ul si iti pierdezi banii sau, mai rar, ii recuperezi.

Nu uita: o dobanda mare implica un nivel ridicat de risc. Deci, investeste doar suma pe care ti-o permiti să o pierzi.


Posted in | 7 comments

Porneste O Afacere eBay Pentru A Face Un Venit Ce Iti Va Schimba Viata

Daca ai de gand sa incepi o afacere de acasa bazata pe eBay si sa produci un venit constant cu norma intreaga din afaceri, atunci Cursul eBay Secrets este pentru tine. Acest curs a fost scris de doi e-businessmani de succes. Cursul contine sfaturi, tehnici puternice de vanzare si secrete care te pot ajuta sa incepi sa faci bani pe eBay si, ulterior, realizarea libertatii financiare.

Invata Sa Faci Bani Pe Internet iPod ImagePretul cursului este destul de piperat dar va ofera o perioada de evaluare de 30 de zile la pretul de doar 2.95$. Cursul poate fi scump, dar de asemenea, te poate ajuta sa-ti schimbi viata.


Posted in | 2 comments

Faci Bani Pe Internet Prin Munca Freelance

Muncesti la domiciliu si faci bani pe internet. Aici este o scurta lista de site-uri de locuri de munca freelance care contin o multime de job-uri independente si proiecte pentru care oricine se poate inscrie si licita o anumita suma atata vreme cat se incadreaza in aria de cunostinte a persoanei.

Faci Bani Pe Internet Munca Freelance FreelanceWorkExchange ImageFaci Bani Pe Internet Munca Freelance Elance ImageFaci Bani Pe Internet Munca Freelance Guru ImageFaci Bani Pe Internet Munca Freelance Sologig Image


Angajatorii din site-urile freelance ofera, de obicei, urmatoarele locuri de munca:

  • Scriere si editare
  • Locuri de munca in IT, cum ar fi de programare, dezvoltare web, Javascript si asa mai departe
  • Word processing, data entry si admin

Multe dintre locurile de munca sunt oferite de oameni din intreaga lume. Unele site-uri independene sunt libere sa se inscrie, iar unele necesita o taxa de membru lunara sau trimestriala.


Posted in | 5 comments

Article Underground Te Poate Ajuta Sa Incepi Sa Faci Bani Pe Internet Cu AdSense

Aici este un raport special: Cuvinte = bani, care iti explica modul in care poti crea site-uri cu un continut bogat de cuvinte cheie pentru a castiga bani de la programele de afiliere AdSense, YPN, Chitika si asa mai departe.

Faci Bani Pe Internet cu AdSense AU ImageVei invata de unde poti obtine articole optimizate pentru cuvinte cheie care sa le folosesti pe site-ul tau pentru a genera venituri, sfaturi pentru cercetarea cuvintelor cheie, obtinerea de trafic orientat si multe altele. Raportul include, de asemenea, unele prezentari video si audio de la unii dintre cei mai cunoscuti Internet marketeri pe care le poti viziona in scopul consilierii si informarii.


Posted in | 3 comments

Te-ai Inregistrat Pe Moneymakergroup.com?

Invata Sa Faci Bani Pe Internet MMG ImageMoneymakergroup.com este un forum mare si activ, care are cateva zeci de mii de membri in prezent. Acest forum este locul pentru a discuta totul despre a face bani pe internet.
Veti primi o multime de resurse gratuite de la acest forum. Puteti gasi, de asemenea, informatii despre programele care merg si cele care nu merg citind comentariile si opiniile altor membrii. Membrii posteaza de obicei oportunitati si locuri de munca online in mod continuu.

Forumul este, de asemenea, un loc de a dobandi cunostinte si idei care sunt utile pentru afacerea dvs. online. Daca aveti probleme sau intrebari legate de afaceri online, puteti cere sfatul si raspunsuri in acest forum.



Posted in | 3 comments

Faci Bani Pe Internet Cu Propria Afacere De Web Hosting

Daca aveti de gand sa incepeti o afacere online, puteti lua in considerare sa deschideti o afacere de webhosting. Produsele de web hosting sunt produse de inalta cerere si inceperea unei afaceri de gazduire web este rapida si usoara prin inscrierea la un program de reseller la o companie de web hosting. Exista o companie care ofera un program de reseller minunat. Compania este Godaddy.com. Atunci cand va inscrieti, veti primi un site profesional gata facut. Site-ul este personalizabil si puteti incarca logo-ul si numele de brand. Tu selectezi ce vinzi pe site si decizi pretul pentru fiecare produs in parte.

Faci Bani Pe Internet Cu Propria Afacere De Web Hosting ImageCosta 99 dolari pentru a va inscrie si, in schimb, veti primi un site la cheie, cu multe bonusuri gratuite de credit de publicitate Google AdWords, certificate SSL si multe altele. De asemenea, ei vor avea grija de toate detaliile de facturare si asistenta online pentru clienti in locul tau.



Posted in | 4 comments

Faci Bani Pe Internet Cu Anunturi Tip Text Link

Pe langa Google AdSense si programele de afiliere, puteti face, de asemenea, bani cu site-ul sau blog-ul dvs. prin vanzarea de spatiu pentru reclame text link.
Deci, cum funcţioneaza? In primul rand dumneavoastra veniti cu o oferta de a vinde spatiu pentru text link-uri pe site pentru un pret.

Un webmaster care poate fi interesat va considera pretul dumneavoastra si va va da text link-ul plus instructiuni asupra pozitionarii link-ului pe site-ul dvs.

Faci Bani Pe Net TextLinkAds ImagePuteti vinde text link-uri prin text-link-ads.com cu un acord de repartizare a veniturilor 50:50 cu acestia. Cu cat este mai mare PR-ul site-ului dvs., cu atat veti face mai multi bani deoarece pretul este mai mare iar cumparatorii doresc sa isi plaseze link-urile pe site-uri cu PR cat mai mare si mult trafic.


Posted in | 3 comments

4 Pasi Esentiali Pentru Crearea Unui Website Pentru A Castiga Bani Pe Internet Cu AdSense

Construirea unui site web pentru a castiga venituri de publicitate Google AdSense a devenit un mod popular de a face bani pe internet in zilele noastre. Este mai usor de a castiga venituri AdSense fata de generarea de vanzari prin vanzarea de produse sau servicii online. Cu toate acestea, crearea unui astfel de site implica lucru, timp si bani inainte de a incepe sa castigati de la programul AdSense. Mai jos sunt pasii pentru crearea unui site de continut pentru a castiga venituri AdSense.

Pasul 1
Decideti continutul site-ul dumneavoastra. Puteti scrie pe un subiect de interes, hobby-uri sau din propria experienta. Puteti, de asemenea, aduce informatii cu caracter educational si sfaturi pe site-ul dumneavoastra daca sunteti expert intr-un anumit domeniu.

Pasul 2


Faci Bani Pe Net BlueVoda ImageFolositi un website builder pentru a crea site-ul dumneavoastra. Unul dintre cele mai usor de utilizat website buildere, care poate ajuta sa va construiti un site este cel oferit de Bluevoda.com. Website builder-ul Bluevoda permite utilizatorilor sa construiasca un site web fara cunostinte tehnice. Nu trebuie sa construiti site-ul dvs. de la zero. Cea mai eficienta modalitate este de a utiliza un template gratuit profesionist furnizat de website builder si apoi incepeti sa adaugati text si link-uri catre site-ul dumneavoastra. Puteti adauga unele grafice si imagini pentru a face site-ul sa arate mai frumos. Dupa terminarea proiectului site-ul dvs., urmatorul pas este sa inregistrezi un nume de domeniu si un cont de hosting pentru a publica site-ul dvs. pe Internet.

Pasul 3


Faci Bani Pe Net AdSense ImageAlaturati-va programului Google AdSense. Va dura, de obicei, mai multe zile pentru echipa Google AdSense sa examineze si sa aprobe site-ului. Daca

Google accepta cererea dumneavoastra, puteti insera codul AdSense pe site-ul dvs. pentru a genera venituri AdSense. Daca site-ul dvs. este respins de catre Google, nu iti face griji. Google va va aduce la cunostinta motivele de respingere. Puteti rezolva probleme si incerca din nou.

Pasul 4
Trebuie sa generati trafic directionat site-ului dvs. pentru a castiga venituri AdSense. Cu cat faceti mai mult trafic site-ului dvs. cu atat venti castiga mai mult. Mai jos sunt cateva dintre modalitatile care va pot ajuta sa generati trafic pentru site-ul dvs. intr-o perioada relativ scurta.

1) Utilizati Publicitatea Pay-per-click (PPC). Cele mai populare motoare de cautare PPC sunt Google si Yahoo. Google si Yahoo pot livra instant trafic site-ului dvs., dar este destul de costisitor pentru a face publicitate prin Google si Yahoo.


Faci Bani Pe Net Bidvertiser Image

Faci Bani Pe Net Clicksor ImageExista alte alternative ca Bidvertiser.com si


Clicksor.com care sunt mai ieftine daca doriti sa faceti publicitate.



2) Prezentati site-ul dvs. familiei si prietenilor dumneavoastra.

3) Scrieti un articol sau mai multe, cu un link la site-ul dvs. si puneti-le in directoare de articole. Puteti gasi o lista de directoare de articole intrand pe Google si introducand termenul de cautare "directoare de articole".


4) Postati mesaje pe forumuri de comunitate cu un link la site-ul dvs. plasat in semnatura fiecarui mesaj postat.



Posted in | 5 comments

Faci Bani Pe Internet Cu Un Blog Fara Sa Cheltui Bani

Blog-ul sau weblog este pur si simplu un site cu actualizari frecvente pe un anumit subiect sau topic. Puteti scrie un comentariu, de revizuire, sugestie sau sfat cu privire la un subiect pe blog-ul dumneavoastra. Puteti, de asemenea, aduce resurse educationale si consiliere in cazul in care sunteti un expert intr-un anumit domeniu. De exemplu, daca blog-ul dvs. este despre masini sport. Puteti posta cele mai recente anunturi din sport, cum ar fi producatorii de automobile BMW, Ferrari si asa mai departe, discuta despre ultimele modele de masini sport si cele mai bune componente utilizate pentru producerea de masini sport.

Faci Bani Pe Net Blogger ImageBlogger.com permite oricui sa creeze un blog (nume domeniu gratuit si hosting), fara cunostinte tehnice. Crearea unui blog cu Blogger.com este usoara si puteti avea un blog publicat intr-o ora.

Exista mai multe modalitati prin care poti face bani cu un blog:

Deveniti Un Publisher Google AdSense

Faci Bani Pe Net Adsense ImaginePuteti sa va alaturati programului Google AdSense si incepe sa castigati un venit frumusel din publicitatea de pe blog-ul dumneavoastra. Nu este dificil sa infiintati o campanie AdSense deoarece Blogger.com vine cu un instrument AdSense si instructiuni pentru a va ajuta sa incepeti o campanie de AdSense. Acest lucru poate fi o mare sursa de venituri, desi, desigur, valoarea veniturilor la care va puteti astepta de la anunţurile dvs. AdSense va depinde de volumul de trafic (vizitatori) pe blog.

Vindeti Produsele Altor Persoane
Puteti sa promovezati programele dvs. de afiliat prin plasarea link-uri afiliate si bannere pe blog-ul dvs. si castiga un comision de fiecare data cand cineva face click printr-un link sau banner pe site-ul dvs. de comerciant si face o achizitie.

Vindeti Propriul Produs
Blog-ul poate fi folosit de asemenea pentru a promova si vinde propriile produse. Puteti scrie despre caracteristicile produselor dumneavoastra si beneficiile acestora pe blog.

Directionati Vizitatori Catre Blog

Pentru a face bani trebuie sa directionezi vizitatori sau trafic catre blog. Cu cat trimiteti mai mult trafic cu atat mai mari vor fi castigurile dvs. Exista mai multe modalitati de a obtine trafic gratuit pe blog. Iata cateva dintre acestea:

1) Prezentati blog-ul dvs. familiei si prietenilor dumneavoastra.
2) Puneti-va blog-ul dvs. in directoare web. Puteti gasi o lista de directoare de blog-uri intrand pe Google si introducand termenul de cautare "blog directories".
3) Scrieti un articol sau mai multe, cu un link la blog-ul dvs. si puneti-le in directoare de articole. Puteti gasi o lista de directoare de articole intrand pe Google si introducand termenul de cautare "directoare de articole".
4) Postati mesaje pe forumuri de comunitate cu un link la blog-ul dvs. plasat in semnatura fiecarui mesaj postat.

Exista si alte modalitati (gratuite sau platite) pentru a va face trafic pentru blog. Puteti gasi o multime de informatii gratuite si resurse despre promovarea unui blog in motoarele de cautare.



Posted in | 2 comments

Bani Pe Net Prin Postarea De Reclame Pe Blog

Faci Bani Pe Net Blogsvertise ImageAm gasit un nou site ce ofera bloggerilor sansa de a posta anunturi pe blog-ul lor pentru bani. Adresa site-ului este http://www.blogsvertise.com. Inscrierea este gratuita si membrii vor fi instruiti pentru a face post-uri blog legate de site-uri de publicitate si de produsele acestora. In schimbul acestor post-uri, sunt platiti pe fiecare post aprobat pe blog.


Suma de bani este destul de buna, aproximativ 10$/ post aprobat, dar trebuie sa asteptati cam 30 de zile pentru a primi plata dupa aprobare.



Posted in | 4 comments

Poti Incepe Sa Faci Bani Pe Internet Cu Un Website La Cheie

Faci Bani Pe Net Pluginprofitsite Image





In cazul in care deschiderea unui magazin online nu suna prea interesant pentru dumneavoastra, aici gasiti un alt mod usor si rapid pentru a porni o afacere online.


Inscrieti-va pe Pluginprofitsite.com si vei primi automat un site de e-commerce gata pentru a face bani online, in termen de 24 de ore. Veti vinde produse informationale de afiliat ale unor companii cunoscute pe site-ul de e-commerce al dumneavoastra. Site-ul
e-commerce, de asemenea, va ofera un autoresponder e-mail pre-scris care va urmareste automat vizitatorii site-ului dumneavoastra, si multe altele.

Chiar daca oferta de la Pluginprofitsite.com suna excelent, acestia te ajuta doar sa iti pornesti afacerea web fara a fi nevoie de munca asidua sau capital mare. Pentru a obtine vanzari, trebuie sa munciti din greu la promova web, cum ar fi SEO, marketing prin articole, comunicate de presa si asa mai departe, pentru a directiona o multime de vizitatori si potentialii cumparatori site-ului dumneavoastra.



Posted in | 2 comments

Bani Pe Net – Deschideti Un Magazin Online Cu O Investitie Minima

Faci Bani Pe Net Doba ImageDaca visati sa incepeti un magazin online sau shopping mall, dar va ingrijorati cand vine vorba de capital initial si cunostinte necesare pentru a porni o afacere online, atunci Doba.com este solutia pentru dumneavoastra. Doba.com va poate ajuta sa deschideti un magazin online, in cea mai scurta perioada de timp.


Faci Bani Pe Net Logo Doba ImageAtunci cand va inscrieti pe site-ul lor, vei primi un magazin online gratuit cu peste 3.500 de articole (nume de marca printre care se numara: Sony, Panasonic, Toshiba, JVC, Olympus, Xbox si multe altele) din care puteti selecta produse spre a le revinde online.
Nu este necesar sa investiti intr-un stoc. Platiti furnizorului dumneavoastra atunci cand cineva cumpara un produs de la magazinul dumneavoastra. Intrati pe Doba.com pentru mai multe detalii.


Posted in | 2 comments

Bani Pe Internet Prin Programe De Afiliere: Ghid Cu Notiuni De Baza

Afiliatii fac bani directionand clienti catre paginile comerciantilor. Exista multe companii si webmasteri care ofera programe de afiliere pentru a promova vanzarile lor online. Cand va inscrieti pentru un program de afiliere, vi se va da un link cu un ID de afiliat unic care va fi folosit pentru a pune spre vanzare produsul. Cand cineva face o achizitie prin intermediul link-ul dvs. de afiliat, puteti face bani (castiga un comision de afiliat). Mai jos sunt pasii pentru a incepe o afacere de marketing ca afiliat:

Pasul 1 - Alaturati-va unui program de afiliere

Faci Bani Pe Net Clickbank Image Faci Bani Pe Net Click2Sell Image



Clickbank.com si Click2Sell.eu sunt doua dintre cele mai bune locuri pentru a gasi un program de afiliere care v-ar putea interesa, deoarece exista o gramada de vanzatori in cautare de oameni pentru a le promova ebook-urile si produsele lor informationale. Inainte de a va alatura unui program de afiliere, trebuie sa faceti un pic de cercetare. Aflati care sunt cele mai populare produse, rata de conversie a produselor si vizitati site-ul web al vanzatorului pentru a vedea daca continutul lor de de pagina este suficient de convingator pentru a genera vanzari. O rata de conversie de 5% este destul de buna. Aceasta inseamna ca pentru fiecare 100 de vizitatori pe site, 5 dintre acesti vizitatori vor cumpara produsul.

Pasul 2 - Promovati un program de afiliere prin intermediul unui website

Trebuie sa aveti un site web pentru a promova programele de afiliere. Crearea unui site nu este dificila in zilele noastre. Puteti utiliza un website builder simplu pentru a crea un site web cu cunostinte tehnice putine sau deloc. Pentru a afla mai multe despre cum creati un site cu un website builder, puteti merge la Google si introduceti termenul de cautare "website builder" pentru a gasi un site builder care este potrivit pentru dumneavoastra.

Pasul 3 – Decideti-va asupra continutului site-ului dvs.

Pe masura ce promovati ebook-uri, puteti scrie un comentariu despre fiecare ebook cu un link la site-ul de vanzari la fiecare ebook in parte. Daca nu doriti sa scrieti comentarii, puteti crea o lista de recomandare a produselor pe site-ul dvs. (de exemplu "Top 5 SEO Ebooks", "Top 3 MP3 music download" etc.)

Pasul 4 - Directionati trafic / vizitatori catre site-ul dvs.

Pentru a castiga un comision de afiliat trebuie sa directionati trafic catre site-ul dumneavoastra. Cu cat generati mai mult trafic catre website-ul dumneavoastra, cu atat creste probabilitatea ca veti genera mai multe vanzari. Exista mai multe modalitati de a directiona trafic catre site-ul dvs. intr-o perioada relativ scurta de timp (2 pana la 5 zile). Iata cateva metode:

Publicitate PPC (Pay-Per-Click)

Faci Bani Pe Net Adwords Logo ImagePuteti obtine foarte mult trafic orientat folosind publicitatea prin PPC.
Cele mai populare si eficiente programe de publicitate PPC sunt Google AdWords si Yahoo Search Marketing. Deci, cum functioneaza programul de publicitate PPC? Programele de publicitate PPC va permit sa licitati pentru clasamentele de top pe cuvinte-cheie la alegere. Atunci cand cineva introduce un termen de cautare care se potriveste cu cuvantul cheie in motorul de cautare PPC si apasa pe butonul de cautare, anuntul dvs. va aparea pe bara laterala a paginii cu rezultate de cautare. In cazul in care vizitatorul face click pe anuntul dvs. pe site-ul dvs., veti fi taxat pe suma licitata de dvs. Pentru a afla mai multe despre publicitatea PPC, va rugam sa dati click aici.

Marketing Prin Articole
Scriind un articol legat de produsele dvs. de afiliat cu un link catre site-ul dvs. in caseta de resurse ale articolului si pulicand acest articol in mai multe directoare de articole va poate aduce mult trafic gratuit directionat site-ului dvs. Pentru a obtine si mai mult trafic orientat in mod continuu, trebuie sa scrieti mai multe articole. Incercati sa publicati un nou articol in fiecare saptamana. Facand acest lucru timp de un an poate aduce extrem de mult trafic gratuit catre site-ul dumneavoastra.

Postati Mesaje Pe Forumuri
O alta modalitate de a obtine trafic gratuit este prin postarea de mesaje pe forumuri, cu un link catre site-ul dvs. pe care il puteti plasa la semnatura dumneavoastra. O tehnica eficienta este:

1) Faceti o cautare pe Google pentru a gasi forumuri si comunitati care sunt corelate cu tema produselor dvs. de afiliat si sa incercati sa va inregistrati pe cat mai multe forum-uri cu putinta.

2) Asigurati-va ca fiecare dintre profilele dvs. de pe forumuri este editat pentru a include link-ul site-ul dvs. la optiunea de semnatura.

3) Petreceti cateva ore pe fiecare dintre aceste forumuri. Puteti pune intrebari si posta raspunsuri informative la intrebarile altor persoane pentru a construi un nivel mai ridicat de incredere. Cu cat va cresteti credibilitatea pe un forum, cu atat este mai probabil ca userii forumului vor da click pe linkul dumneavoastra.


Posted in | 2 comments

Poti Face Usor Bani Pe Internet Cu Ajutorul Blog-ului

Faci Bani Pe Net Bloggingads ImagePuteti face niste bani usor prin afisarea unui anunt pe propriul blog. Bloggingads.com cauta bloggeri pentru a posta reclame pe blog-site-urile din care pot castiga bani.
Trebuie doar sa completati formularul online de pe Bloggingads.com si apoi acestia va vor trimite prin email o oferta impreuna cu un mesaj de anunt pentru a fi postat pe blog. Odata ce ati postat anuntul pe blog si le-ati prezentat si lor pagina, vor examina si aproba anuntului si veti fi platit prin Paypal.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, blog-ul dvs. trebuie sa fie indexat de Google.


Posted in | 1 comments

Ebook-uri Gratuite Despre Internet Marketing

Faci Bani Pe Net Surefirewealth ImageSurefirewealth.com este un site cu membership, care ofera ebook-uri, resurse si software pe tema internet marketing.

Site-ul ofera trei tipuri de membership: membership gratuit, membership Silver si membership Gold pe viata.
Va puteti inregistra cu membership gratuit pentru a descarca o multime eBook-uri si informatii gratuite care va pot ajuta sa incepeti sa faceti bani pe internet sau la cresterea castigului salarial sau a profitul dumneavoastra din afacerile online curente.


Posted in | 2 comments

Modalitati De A Face Bani Pe Internet

Iata cum puteti face bani pe internet:

Faceti Bani Pe Internet Cu Un Blog Gratuit

Blog-ul sau webblog-ul este un site cu actualizari continue pe un anumit subiect sau topic si ultimul mesaj va ramane primul pe pagina. De exemplu, daca blog-ul dvs. este despre motociclete. Puteti posta cele mai recente stiri si anunturi de la producatori de motociclete, discuta despre ultimele modele de motociclete si cele mai bune componente utilizate pentru productia de motociclete. Puteti crea un blog, absolut gratuit, inregistrandu-va pe blogger.com. Crearea unui blog cu Blogger.com este usoara, deoarece nu aveti nevoie de cunostinte tehnice si puteti avea blog-ul dvs. publicat in termen de o ora.

Exista mai multe modalitati de a face bani printr-un blog:

Pozitionati reclame generatoare de venituri pe blog-ul dvs.
Puteti sa va alaturati programului Google AdSense si incepeti sa castigati venituri din publicitate prin blog.

Vindeti Produsele Altor Persoane
Puteti sa promovati programele dvs. afiliat prin plasarea de link-uri afiliate si bannere pe blog-ul dvs. si castiga un comision ori de cate ori cineva face clic printr-un link sau banner pe site-ul dvs. de comerciant si cumpara un produs.

Vindeti Propriul Produs
Blog-ul poate fi de asemenea folosit pentru a promova si vinde produsele dumneavoastra. Puteti scrie despre caracteristicile produselor dumneavoastra si beneficiile lor pe blog.


Vindeti Produse sau Servicii Online

Aveti posibilitatea sa infiintati un magazin online care sa vanda o gama larga de produse. Cu toate acestea, va costa cateva mii de dolari pentru a deschide un magazin online. Un mod de a porni o afacere online cu un capital minim este sa cadeti la intelegere cu `drop ship wholesalers`. Deci, cum functioneaza drop ship wholesaling?

- Un distribuitor drop ship este o companie angro, care va livra un produs direct la client.
- Nu trebuie sa platiti pentru un produs decat daca acesta este vandut.
- Nu trebuie sa pastrati nici un inventar.
- Nu trebuie sa faceti colete si sa le expediati.
- Clientul tau iti plateste pretul de vanzare cu amanuntul pentru produs si dumneavoastra veti plati costul produsului distribuitorului. Diferenta reprezinta profitul dumneavoastra.

Sistemul de drop shipping face accesibila pornirea unei afaceri online pentru oricine, datorita beneficiilor pe care le ofera. EBay este cel mai bun loc pentru a incepe vanzarea produselor cu sistemul de drop shipping. O strategie pe care o puteti incerca este sa vindeti un produs similar cu cel pe care a atras mai multe oferte in eBay. De exemplu, presupunem ca aveti deschis un cont cu un drop ship wholesaler pe piata telefoanelor mobile si sunteti pregatit sa vindeti un telefon mobil pe eBay. Ati constatat faptul ca un telefon mobil Nokia 7500 a atras sapte oferte, astfel incat ceea ce puteti sa incercati este sa puneti spre vanzare un telefon similar cu cel mai mic pret posibil. Desigur, nu exista nici o garantie ca veti face vreun ban cu aceasta strategie. Exista multe idei pentru vanzari de tip licitatie pe Internet, care va pot ajuta sa faceti un venit constant din eBay.


Fii un Freelancer

Exista multe site-uri de locuri de munca freelance ce constau dintr-o lunga lista de contracte de munca de tip freelance. Aceste site-uri de locuri de munca freelance, ofera, de obicei, urmatoarele:

1) Locuri de munca in domeniul IT (web-design, Jawa, PHP, instalare script-uri, programare, design grafic si asa mai departe)
2) Job-uri de scriere si editare
3) Sprijin administrativ (data entry) si servicii de contabilitate.

Puteti sa va inregistrati pe mai multe site-uri de tip freelance si sa incepeti sa licitati pentru proiectele si contractele care vi se potrivesc. De asemenea, puteti face bani scriind articole si eseuri. Exista locuri si site-uri unde puteti vinde articole si eseuri pentru un pret intre 5-25 $ per articol. In plus, exista forumuri si bloguri care se ofera sa rasplateasca orice mesaj de post si articol pentru site-urile lor.


Fii un Afiliat

Afiliatul face bani pe internet prin vanzarea produselor altor oameni. Un afiliat castiga un comision ori de cate ori cineva trimis de el la site-ul comerciantului face o achizitie. Clickbank este unul dintre cele mai bune locuri unde puteti gasi un program de afiliere caruia sa va alaturati, deoarece este cel mai mare magazin online de ebook-uri si contine o gramada de negustori in cautare de oameni care sa le vanda cartile lor. Principala sarcina a afiliatului este de a promova si a face publicitate site-urile comerciantilor lor (prin link-uri de afiliat). O metoda de a promova un program de afiliat este publicitatea pe Google. Pentru a face publicitate pe Google va trebui mai intai sa deschideti un cont Google AdWords. Puteti incepe sa faceti publicitate pe Google imediat dupa achitarea taxei de activare cont. Costul dvs. de publicitate este calculat in plata-per-click (PPC) de baza. Aceasta inseamna ca Google va percepe taxa numai cand cineva face click pe anuntul dvs. text.


Sondaje Platite

Participand in sondaje platite online este o modalitate usoara de a face bani pe internet, deoarece nu aveti nevoie de aptitudini si cunostinte speciale pentru a finaliza un sondaj platit. Pentru a maximiza banii pe care ii puteti castiga, trebuie sa va inregistrati in cat mai multe companii si societati de cercetare ale pietei. Cu toate acestea nu va puteti astepta la o suma fixa pe care o puteti face lunar, deoarece nu se cunoaste data la care veti primi o invitatie in email pentru a lua parte la un asemenea sondaj. Astfel, nu este modul ideal de a face un salariu, ci doar o modalitate foarte buna de a face unele venituri suplimentare pentru plata facturilor lunare.


Posted in | 4 comments

Adwords Made Easy – Sfaturi Gratuite Pentru A Face Bani Pe Internet

Faci Bani Pe Net Adwords Made Easy ImageCu ceva timp in urma, Brad Callen, proprietarul SEOelite.com a lansat ebook gratuit numit Google Adwords Made Easy. Acest Ebook este creat pentru a invata oamenii cum sa faca bani online folosind publicitatea de tipul PPC (Google AdWords). Veti invata cum sa utilizati AdWords in mod eficient pentru afacerea dvs. online, strategii AdWords pentru cuvinte cheie si multe altele ...
Aici se gaseste link-ul catre aceasta carte electronica gratuita:

Google Adwords Made Easy

Bucurati-va de lectura si sper ca veti obtine mai multe strategii pentru a utiliza Google AdWords pentru afacerea dvs. online.


Posted in | 1 comments

Invata Sa Faci Bani Pe Internet cu Google AdSense

Faci Bani Pe Net TheAdsenseCode ImageJoel Comm, un internet marketer de succes, care castiga sume de ordinul zecilor de mii de dolari lunar cu Adsense a publicat o noua carte intitulata The AdSense Code. Cartea este un bestseller New Yorks Times, ajungand la # 6 in topuri. Acest lucru a dovedit ca Google AdSense este o modalitate extrem de populara de a face bani cu site-uri web si exista numeroase persoane interesate care vor sa invete cum sa faca bani cu AdSense.

A face bani cu AdSense este cu siguranta mai usor fata de generarea de vanzari online, dar aceasta implica timp, bani si efort inainte de a incepe sa castigati bani cu programul AdSense.

Daca sunteti interesat sa invatati cum sa incepeti sa faceti bani cu AdSense, aceasta carte va va ajuta cu siguranta. Aici aveti link-ul pentru a achizitionarea cartii.

The Adsense Code

O multime de cititori ai lui Joel au fost in masura sa isi creasca veniturile AdSense, dupa ce au citit The AdSense Code.


Posted in | 2 comments

Invata Sa Faci Bani Pe Internet - Platit Pentru Blogging

Multi oameni au castigat cu Google AdSense venituri din propriul blog. In prezent exista cateva modalitati de a genera venituri cu Google AdSense prin online blogging. Exista proprietari de webbloguri in cautare de oameni pentru a contribui sau a scrie pentru blog-ul lor, in schimbul caror servicii acestia vor imparti 50% din veniturile lor cu participantii.

Blog.worldvillage.com

Faci Bani Pe Net WorldVillage ImageAcest blog primeste aproximativ 3.000 de vizitatori in fiecare zi. Oricine se poate inscrie si contribui cu articole. Anunturile Google AdSense vor fi rotite (50% din timp) pe toate articolele pe care le-ati publicat.



Bloggerparty.com si Soulcast.com

Faci Bani Pe Net Soulcast ImageFaci Bani Pe Net Bloggerparty Image

Conceptul este similar cu blog.worldvillage.com cu exceptia cazului ca nu este nevoie sa scrieti articole, trebuie doar sa adaugati cateva post-uri scurte.


Posted in | 3 comments

Invata Sa Faci Bani Pe Internet - Ce Sa Vinzi pe eBay

Faci Bani Pe Net Ebay ImageExista mai mult de un milion de oameni care viziteaza eBay in fiecare zi. Aceşti oameni nu acceseaza eBay doar pentru a vizita, ei cauta ceva si sunt pregatiti sa cumpere atunci cand au gasit lucrurile pe care le cauta. Daca aveti ceva de vandut online, eBay, printre altele, este cel mai bun loc pentru a-ti vinde lucrurile. Puteti vinde aproape orice va imaginati pe eBay. Iata cateva sfaturi si idei care va pot ajuta sa incepeti sa castigati bani de la eBay.

Vindeti Produse De Inalta Cerere

Pentru a afla ce produse sunt „fierbinti” pe eBay, puteti studia primele rezultate google ale cautarii „ebay hot items”, rezultate care va pot ajuta sa decideti ce fel de articole fierbinti le puteti vinde. Dupa ce v-ati decis ce elemente sa vindeti, intrebarea evidenta ce rasare este „De unde pot cumpara aceste articole pentru revanzarea pe eBay”. Puteti cumpara stocuri de la angrosisti, dar, de obicei, trebuie sa comandati in cantitati bulk. Astfel, acestea va vor costa cateva sute de mii de dolari pentru inceput. O modalitate de a porni afacerea dumneavoastra eBay, cu un cost minim, este sa cadeti la intelegere cu `drop ship wholesalers`. Drop ship wholesalers va permit sa listati produsele lor spre vanzare pe eBay si alte site-uri de licitatie, fara plata in avans pentru stoc. Platiti wholesaler-ul numai cand un element este vandut iar comerciantul va trimite coletul clientului pe numele dvs. Nu trebuie sa pastrezi niciun inventar, ambalaje, cutii sau alte acte.

Vanzari De Tip „39000” Si „10 lei orice produs”

Puteti gasi produse ieftine pentru revanzarea pe eBay la firmele de tip „39000” sau „10 lei orice produs”. Aloca ceva timp pentru a face cumparaturi in aceste magazine pentru produsele pe care doriti sa le revindeti pe eBay.

Vindeti Produse Returnate

O alta modalitate de a obtine lucruri pentru a vinde pe eBay este sa cumperi un produs returnat de la magazine si retaileri. De obicei, comerciantii cu amanuntul nu vor revinde produse returnate, astfel ca trebuie sa faca ceva cu aceste produse. Puteti incerca sa abordati directorii magazinelor si sa le cereti sa va vanda unul dintre aceste produse la costuri reduse.

Targuri

Expozitiile sunt un alt mod de a gasi produse pentru revanzarea pe eBay. O multime de producatori se aduna la un loc sa caute reselleri. Puteti gasi expozitii intr-un anumit sector de activitate prin contactarea asociatiilor profesionale sau publicatii din anumite industrii.


Posted in | 11 comments